Αρχική Σελίδα Νέα

2020 ανάπτυξη βιομηχανίας μηχανών ομορφιάς λέιζερ της Κίνας και ανάλυση προοπτικής αγοράς

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σχέδιο της μηχανής KES είναι το ελκυστικότερο εγώ συναντήθηκε, μετά από την αγορά Ι, βρίσκω ότι η ποιότητα είναι αξιόπιστη, και ευχαριστίες για την άριστη υπηρεσία του KES

—— Anna, UK

Αγόρασα το μηχάνημα για τη γυναίκα μου, και τη στιγμή εκείνη πήρε, αγαπά αυτό πάρα πολύ.

—— Ahmad Arnous, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

la máquina es buena de KES γι Ελ servicio es bueno

—— Πάκο, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Κολομβία

Ich κυριότητά das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ И МЕНЮ ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e της ΕΕ gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Πορτογαλία

Λατρεύω το μηχάνημα MED-200, καλό!

—— Alejandro, Πορτογαλία

Μηχάνημα stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses clients…

—— Bernard Michel, Γαλλία

για την υπηρεσία, et de réponse rapide.

—— Σα, Γαλλία

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Φωτεινή Ελλάδα

Καλύτερη μηχανή σχεδιασμού στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Κύριε βασιλιά, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
2020 ανάπτυξη βιομηχανίας μηχανών ομορφιάς λέιζερ της Κίνας και ανάλυση προοπτικής αγοράς
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2020 ανάπτυξη βιομηχανίας μηχανών ομορφιάς λέιζερ της Κίνας και ανάλυση προοπτικής αγοράς

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2020 ανάπτυξη βιομηχανίας μηχανών ομορφιάς λέιζερ της Κίνας και ανάλυση προοπτικής αγοράς  0

 

Cosmetology λέιζερ είναι μια νέα cosmetology μέθοδος που προκύπτει τα τελευταία χρόνια. Είναι η εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας λέιζερ στον τομέα επεξεργασίας cosmetology και της επιστήμης δερμάτων. Είναι μια από τις σημαντικές εξελίξεις στη δερματολογία στην Κίνα τα τελευταία χρόνια. Cosmetology λέιζερ το όργανο είναι ένας βοηθητικός cosmetology εξοπλισμός που προωθείται κάτω από το υπόβαθρο της ανάπτυξης cosmetology λέιζερ, η οποία παρέχει την υποστήριξη εξοπλισμού για την ανάπτυξη cosmetology λέιζερ και κάνει την αναγνώριση cosmetology λέιζερ στην καλλυντική δερματολογία να βελτιωθεί συνεχώς.


Αυτή τη στιγμή, η Κίνα έχει γίνει ο καταναλωτής οργάνων ομορφιάς παγκόσμιων κύριος λέιζερ και η αγορά, εσωτερικοί κατασκευαστές ήταν σε θέση να παραγάγει το διεθνές καθολικό IPL/E ομορφιάς όργανο ομορφιάς βιομηχανίας οπτικό, το όργανο ομορφιάς δερμάτων λέιζερ YAG (1064 NM), το όργανο ομορφιάς ραδιοσυχνότητας RF, το μη-χειρουργικό, όργανο ομορφιάς λέιζερ του CO2 μη-interventional, και το λέιζερ ημιαγωγών 808, κ.λπ. Τα προϊόντα όχι μόνο χρησιμοποιούνται στην Κίνα αλλά και εξάγονται στις υπερπόντιες αγορές. Η βιομηχανία οργάνων ομορφιάς έχει εισαγάγει τη «γρήγορη διαδρομή». Τα τελευταία χρόνια, κάτω από την περίσταση της οικονομικής μείωσης σε πολλές ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες, η παγκόσμια καλλυντική αγορά ιατρικών συσκευών επιμένει ακόμα στην αυξανόμενη τάση, η οποία συσχετίζεται με τη γρήγορη αύξηση της ζήτησης στην αγορά πλαστικής χειρουργικής στην Κίνα, τη Βραζιλία και την Ινδία Σε αυτό το στάδιο, cosmetology λέιζερ έχει γίνει μια νέα τάση στην ανάπτυξη της βιομηχανίας ομορφιάς, cosmetology λέιζερ έχει γίνει επαγγελματικά ιατρικά cosmetology όργανα και ουσιαστικά στοιχεία ομορφιάς σαλονιών ομορφιάς υψηλών σημείων. Καλλυντικό όργανο λέιζερ σύμφωνα με το διαφορετικό τρόπο εργασίας σύμφωνα με την αρχή της εργασίας διαφορετικού, που διαιρείται κυρίως σε τρέχοντα τύπο ώθησης, τύπος δόνησης μικροϋπολογιστών, ελαφρύς τύπος, ανυψωμένη μέθοδος θερμοκρασίας σωμάτων, εξοπλισμός μικροκυμάτων και σκουπίστε τον τύπο προσρόφησης με ηλεκτρική σκούπα διάφορος τρόπος εργασίας, και η αρχή εργασίας του διαφορετικού τρόπου εργασίας με διαφορετικό με τον τρέχοντα σφυγμό είναι μια από τη σημαντικότερη αρχή εφαρμογής.


Από μια σφαιρική προοπτική, μετά από να εισαγάγει το 21$ο αιώνα, η παγκόσμιο ιατρική cosmetology βιομηχανία έχει γίνει το τρίτο - μεγαλύτερη βιομηχανία μετά από την αυτοκινητική βιομηχανία και τη βιομηχανία αεροπορίας. Στην Κίνα, το ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης της ιατρικής βιομηχανίας ομορφιάς είναι στενό σε 20%, και το μέγεθος αγοράς έχει γίνει το δεύτερο - ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Σύμφωνα με τις στατιστικές «έρευνας ανάπτυξης αγοράς βιομηχανίας οργάνων ομορφιάς λέιζερ της Κίνας του 2020-2026 της σε βάθος και της έκθεσης του εφικτού στρατηγικής επένδυσης» που δημοσιεύονται από CICC επιχειρηματική εμπιστοσύνη η διεθνής διαβούλευση παρουσιάζει: Το 2009, ο συνολικός αριθμός της ομορφιάς και τα όργανα κομμωτηρίων στην Κίνα ήταν περίπου 1,532 εκατομμύρια. Ως το 2017, υπήρξε περίπου όργανα ομορφιά 3,566 εκατομμυρίων και κομμωτήρια στην Κίνα, της οποίας σχεδόν 51% άνοιξαν τα τελευταία πέντε χρόνια, με έναν σύνθετο ρυθμό ανάπτυξης 11,1% από το 2009 ως το 2017. Η αγορά οργάνων ομορφιάς λέιζερ της Κίνας αναπτύσσεται γρήγορα, με ένα μέγεθος αγοράς 2,84 δισεκατομμύρια yuan το 2019, επάνω 19,73% έτος στο έτος. Περίπου 60 τοις εκατό του συνόλου χρησιμοποιείται σε ιατρικά ιδρύματα ομορφιάς, 33 τοις εκατό στα σαλόνια ομορφιάς και 7 τοις εκατό στα εγχώρια περιλαίμια. Το 2016, η κλίμακα αγοράς των οργάνων ομορφιάς λέιζερ στα σαλόνια ομορφιάς της Κίνας υπερέβη 500 εκατομμύρια yuan, και το 2019, την κλίμακα αγοράς των οργάνων ομορφιάς λέιζερ στα σαλόνια ομορφιάς της Κίνας που αυξήθηκε 950 εκατομμύρια σε yuan. Σαν σημαντικό τομέα της ιατρικής βιομηχανίας ομορφιάς της Κίνας, η βιομηχανία εξοπλισμού ομορφιάς λέιζερ της Κίνας είναι αυτήν την περίοδο στη γρήγορη αύξηση της ανάπτυξης αγοράς, και το χαμηλότερο κόστος, χαμηλά εμπόδια στην είσοδο, ιδιωτικός κύριος που αποτελείται το απόλυτο ποσοστό της αναδυόμενης βιομηχανίας υπηρεσιών, με τη βιομηχανία ομορφιάς όλο και περισσότερο στην προσοχή του κεφαλαίου, το λέιζερ που η καλλυντική αγορά οργάνων είναι αναπόφευκτα κύρια σε μια από τις σημαντικές περιοχές. Δεδομένου ότι το επίπεδο κατανάλωσης αυξάνεται ασταμάτητα, βαθμός κοινωνικού οι άνοδοι πολιτισμού μέρα με τη μέρα, hairdressing συνείδηση προσθέτουν σαφέστερο. Συνεπώς, η κλίμακα αγοράς του οργάνου ομορφιάς λέιζερ οικιακών καταναλωτών θα βελτιωθεί επίσης, και η κλίμακα βιομηχανίας αναμένεται για να φθάσει 8,58 δισεκατομμύρια σε yuan το 2024.


Η βιομηχανία ομορφιάς της Κίνας τα τελευταία χρόνια στην ομορφιά οργάνων «εποχή γρήγορου φαγητού», όλα τα είδη οργάνων ομορφιάς σαλονιών ομορφιάς στα επιστημονικά και λειτουργικά όργανα ομορφιάς έχει επίσης όλο και περισσότερες ανάγκες. Η ταχεία ανάπτυξη και η εφαρμογή των οργάνων ομορφιάς επίσης feebly έχουν ωθήσει τα σαλόνια ομορφιάς της Κίνας επάνω στη διαδρομή της περιόδου υψηλής τεχνολογίας. Η ομορφιά επιστήμης και τεχνολογίας, ομορφιά οργάνων, ομορφιά στα ξένα σαλόνια αποτέλεσε μιά φορά περισσότερο από 80% του μεριδίου, ομορφιά οργάνων αντί της απλής χειρωνακτικής ομορφιάς, μόλις παρουσιαστεί μια «γενική τάση» της ορμής, η οποία είναι εμείς που δεν έχουν καμία επιλογή για να αλλάξουν και να σταματήσουν την πραγματικότητα. Κάτω από αυτήν την προϋπόθεση, η ομορφιά ότι η καταναλωτική δαπάνη ψυχολογική είναι αργά, η μετατόπιση, λόγω της βελτίωσης της επιστήμης και της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια και στην καταναλωτική ζήτηση είναι επίσης στη σταθερή αύξηση, η αγορά έχει διαμορφώσει προκειμένου να υπογραφούν τρεις ψηλά, η περισσότερη «υψηλή τεχνολογία, υψηλή - η ποιότητα, πρόγραμμα κατανάλωσης υψηλών τιμών», μπορεί να ξυπνήσει την επιθυμία τους να καταναλώσουν, να κάνει παίρνουν την αντίστοιχη καταναλωτική ευχαρίστηση. Από την άποψη των χειριστών σαλονιών ομορφιάς, παρά αυτές τις καταναλωτικές ανάγκες «ομορφιάς υψηλής τεχνολογίας» των πελατών, οι χειριστές σαλονιών ομορφιάς γνωρίζουν την επιστήμη και η ομορφιά τεχνολογίας, ομορφιά οργάνων θα φέρει τα καταπληκτικά πλούσια κέρδη για τις, θα εισαχθεί. Υπό την επήρεια αυτός ο κύκλος αλυσίδων, αυτό είναι αναπόφευκτος ότι ομορφιά της Κίνας η βιομηχανία θα εισαγάγει τη διαδικασία της τεχνολογικής ομορφιάς και της ευφυούς ομορφιάς. Στη ταχεία ανάπτυξη της ανάπτυξης αγοράς, η βιομηχανία ομορφιάς λέιζερ θα είναι όλο και περισσότερη προσοχή στη χώρα με τη βουίζοντας βιομηχανία ομορφιάς. Επομένως, η αναδυόμενη βιομηχανία οργάνων ομορφιάς συνεχίζει να είναι καυτή, και το διάστημα ανάπτυξης της βιομηχανίας είναι απρόβλεπτο.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-09-18 10:40:22 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. George

Τηλ.:: 0086-18701541829

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)