Αρχική Σελίδα Νέα

Αφαίρεση τρίχας εγχώριων λέιζερ εναντίον της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ - που είναι καλύτερη;

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σχέδιο της μηχανής KES είναι το ελκυστικότερο εγώ συναντήθηκε, μετά από την αγορά Ι, βρίσκω ότι η ποιότητα είναι αξιόπιστη, και ευχαριστίες για την άριστη υπηρεσία του KES

—— Anna, UK

Αγόρασα το μηχάνημα για τη γυναίκα μου, και τη στιγμή εκείνη πήρε, αγαπά αυτό πάρα πολύ.

—— Ahmad Arnous, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

la máquina es buena de KES γι Ελ servicio es bueno

—— Πάκο, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Κολομβία

Ich κυριότητά das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ И МЕНЮ ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e της ΕΕ gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Πορτογαλία

Λατρεύω το μηχάνημα MED-200, καλό!

—— Alejandro, Πορτογαλία

Μηχάνημα stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses clients…

—— Bernard Michel, Γαλλία

για την υπηρεσία, et de réponse rapide.

—— Σα, Γαλλία

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Φωτεινή Ελλάδα

Καλύτερη μηχανή σχεδιασμού στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Κύριε βασιλιά, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Αφαίρεση τρίχας εγχώριων λέιζερ εναντίον της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ - που είναι καλύτερη;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφαίρεση τρίχας εγχώριων λέιζερ εναντίον της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ - που είναι καλύτερη;

Ο καθένας με την υπερβολική τρίχα σωμάτων πιθανώς έχει ακούσει για τις σπιτικές συσκευές αφαίρεσης τρίχας - δεν μιλάμε για το κήρωμα των εξαρτήσεων και των ξυριστικών μηχανών! Αυτές οι συσκευές υπόσχονται τη μόνιμη αφαίρεση τρίχας στην άνεση του σπιτιού σας, χωρίς τις παγίδες των εγκαυμάτων ξυραφιών ή τον πόνο του κηρώματος. Μπορεί να ηχήσει ευκολότερο από την επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ, αλλά προτού να αποφασίσετε να δοκιμάσετε μια σπιτική συσκευή αφαίρεσης τρίχας, να ανακαλυφθεί τι οι εμπειρογνώμονες αφαίρεσης τρίχας λέιζερ KES πρέπει να πουν για τη διαφορά μεταξύ της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ και της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ. Εξοπλισμός αφαίρεσης εγχώριας τρίχας.
Οι συσκευές αφαίρεσης εγχώριας τρίχας χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά τον έναν από δύο τύπους τεχνολογιών: αληθινό λέιζερ (δίοδος) ή έντονη παλόμενη ελαφριά (IPL) τεχνολογία. Και οι δύο μπορούν να αφαιρέσουν την τρίχα, αλλά τα αποτελέσματα του εγχώριου εξοπλισμού και της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ είναι αρκετά διαφορετικά. Ο εγχώριος εξοπλισμός δεν είναι τόσο έντονος όσο ένα λέιζερ κλινικών και μεταχειρίζεται μια πολύ μικρότερη περιοχή από ένα λέιζερ κλινικών, έτσι παίρνει έναν μακροπρόθεσμο για να κάνει μια περιοχή. Η χαμηλότερη ένταση σημαίνει τα λιγότερο αποτελεσματικά αποτελέσματα, και πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι η τρίχα αυξάνεται γρηγορότερα και τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο μακράς διαρκείας όσο και την επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ.
Η αληθινή αφαίρεση τρίχας λέιζερ χρησιμοποιεί ένα λέιζερ για να στοχεύσει στα θυλάκια τρίχας. Το φως απορροφάται από τη χρωστική ουσία στη θερμότητα και καταστρέφει το θυλάκιο τρίχας, αποτρέποντας το από το επαναυξανόμενο. Όταν γίνονται σωστά, τα αποτελέσματα της επαγγελματικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ είναι μόνιμα - άνω των 95% των ποσοστών αφαίρεσης τρίχας για τους περισσότερους πελάτες λέιζερ KES μέσα σε 7 έως 10 επεξεργασίες.
Κατά μέσο όρο, μετά από τρεις μήνες να χρησιμοποιήσει IPL και διόδων τις συσκευές στο σπίτι, η ανεπιθύμητη τρίχα μειώθηκε από για 70%.Often, μόλις σταματήσετε την εγχώρια συσκευή σας, η τρίχα θα αυξηθεί πίσω και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο χρήστης θα δει τα αποτελέσματα.
Όχι όλες οι συσκευές αφαίρεσης εγχώριας τρίχας ρυθμίζονται από το FDA και επομένως δεν μπορούν να εγγυηθούν για να είναι ασφαλείς. Με αυτές τις συσκευές, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες οι ίδιοι, οι οποίες μπορούν να περιπλεχτούν. Οι δίοδοι, ιδίως, έχουν μια μεγαλύτερη πιθανότητα του λάθους χρηστών και έναν υψηλό κίνδυνο των εγκαυμάτων, ειδικά για εκείνους με τους σκοτεινότερους τόνους δερμάτων.
Πολλές σπιτικές συσκευές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την του προσώπου αφαίρεση τρίχας, και οι ασθενείς PCOS θέλουν συχνά τη θεραπεία. Η επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ μπορεί να εκτελεσθεί σε ουσιαστικά οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, και εκείνες οι δύσκολο να επιτευχθεί περιοχές αντιμετωπίζονται εύκολα από έναν ιατρικά εποπτευμένο προμηθευτή μέσα σε λίγα λεπτά. Ο εγχώριος εξοπλισμός μπορεί να είναι χρονοβόρος και επίπονος κατά το μεταχείρηση των μεγαλύτερων περιοχών, και οι πολλαπλές αγωγές μπορούν να απαιτηθούν για να μεταχειριστούν την ολόκληρη περιοχή. Κατά συνέπεια, οι εσωτερικές επεξεργασίες αφαίρεσης τρίχας λέιζερ είναι όχι μόνο γρηγορότερα και προσφέρουν τη μεγαλύτερη κάλυψη, αλλά είναι επίσης πιό άνετες δεδομένου ότι το λέιζερ έχει τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα άνεσης που μειώνουν οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία.
Ένα τεράστιο μειονέκτημα της σπιτικής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ είναι ότι λειτουργεί σε μια στενή σειρά των τόνων δερμάτων. Αυτές οι συσκευές λειτουργούν μόνο όταν υπάρχει μια αιχμηρή αντίθεση μεταξύ του τόνου δερμάτων και του χρώματος τρίχας (δηλ. δίκαιο δέρμα και σκοτεινή τρίχα). Οι άνθρωποι με τους σκοτεινότερους τόνους δερμάτων έχουν έναν μεγαλύτερο κίνδυνο εγκαυμάτων, και μερικές συσκευές διακόπτουν εάν οι τόνοι δερμάτων είναι ασυμβίβαστοι. Η επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι η μόνη ασφαλής επιλογή για τους ανθρώπους με τους σκοτεινότερους τόνους δερμάτων.
Με την επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ, δεν υπάρχει ποτέ μια μια διαδικασία. Παραδείγματος χάριν, η ομάδα του λέιζερ KES των ιδιαίτερα εκπαιδευμένων ειδικών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ δημιουργεί ένα σχέδιο επεξεργασίας συνήθειας για κάθε πελάτη για να εξασφαλίσει ότι η επεξεργασία είναι όσο το δυνατόν ασφαλής και αποτελεσματικότερη. Μερικά λέιζερ, όπως η καντέλα GentleMax υπέρ που χρησιμοποιεί από το λέιζερ KES, περιλαμβάνουν δύο τεχνολογίες λέιζερ για τη μεταχείρηση όλων των τόνων δερμάτων - ND: YAG για το σκοτεινότερο δέρμα και Alexandrite για τους ελαφρύτερους τόνους δερμάτων. Αυτό σημαίνει ότι, αντίθετα από τις σπιτικές συσκευές, η επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τόνους δερμάτων.
Αρχικά, το σημείο χαμηλότερων τιμών μπορεί να απευθυνθεί σε εκείνοι που θέλουν να κλωτσήσουν την ανεπιθύμητη τρίχα τους στη συγκράτηση. Σε τελευταία ανάλυση, είναι ακριβώς μια one-time αμοιβή, δικαίωμα; Ανακριβής! Υπάρχουν κρυμμένες δαπάνες στη χρησιμοποίηση IPL και των διόδων - οι κασέτες αντικατάστασης, τα εξαρτήματα, και η ανάγκη να συνεχίσουν και όταν δεν παίρνετε τα αποτελέσματα εσείς θέλουν.
Ενώ η επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ μπορεί να είναι περισσότεροι μιας αρχικής επένδυσης, το κόστος της αφαίρεσης τρίχας λέιζερ είναι πιό προσιτό από οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται. Ψάξτε τις θέσεις που προσφέρουν τις απεριόριστα συσκευασίες και τα specials αφαίρεσης τρίχας λέιζερ, όπως το λέιζερ KES. Δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχήσετε για τις αμοιβές μετα-ρετουσαρίσματος ή άλλες απροσδόκητες δαπάνες επειδή τα αποτελέσματά σας είναι εγγυημένα για τη ζωή. Μερικοί, όπως το λέιζερ KES, μπορούν ακόμη και να προσφέρουν τα σχέδια πληρωμής αφαίρεσης τρίχας προσιτών, λέιζερ κανένας-ενδιαφέροντος για τόσο ελάχιστα όπως $29 μηνιαίως.
Ο καλύτερος τρόπος να αποκτηθεί η μόνιμη αφαίρεση τρίχας είναι να χρησιμοποιηθεί μια επαγγελματική εσωτερική αφαίρεση τρίχας λέιζερ. Όχι μόνο υπάρχει ιατρική επίβλεψη, αλλά είστε επίσης στα χέρια ενός ειδικού που ακίνδυνα και λεπτομερώς θα μεταχειριστεί τις περιοχές που θέλετε τρίχα-ελεύθερο.
Η θεραπεία μπορεί στο σπίτι να ηχήσει αξίας του, αλλά στο τέλος, ο εγχώριος εξοπλισμός παίρνει περισσότερο την χρόνος-μπαταρία είναι νεκρός, η περιοχή επεξεργασίας είναι πολύ μικρή, και λόγω της χαμηλότερης έντασης, παίρνει περισσότερο χρόνο να δουν τα αποτελέσματα. Με την επαγγελματική αφαίρεση τρίχας λέιζερ, οι επεξεργασίες είναι γρήγορες - οι περισσότερες μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματός σας - χωρίς το χρόνο διακοπής και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα!
Το καλύτερο όλοι, κλινικές επεξεργασίες γίνεται σε ένα κρίση-ελεύθερο περιβάλλον από τους φιλικούς ιατρικούς επαγγελματίες που φροντίζουν για σας και γιατί θέλετε το ομαλό, τρίχα-ελεύθερο δέρμα.

Χρόνος μπαρ : 2022-01-25 10:59:49 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. George

Τηλ.:: 0086-18701541829

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)