Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το σχέδιο της μηχανής KES είναι το ελκυστικότερο εγώ συναντήθηκε, μετά από την αγορά Ι, βρίσκω ότι η ποιότητα είναι αξιόπιστη, και ευχαριστίες για την άριστη υπηρεσία του KES

—— Anna, UK

Αγόρασα το μηχάνημα για τη γυναίκα μου, και τη στιγμή εκείνη πήρε, αγαπά αυτό πάρα πολύ.

—— Ahmad Arnous, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

la máquina es buena de KES γι Ελ servicio es bueno

—— Πάκο, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Κολομβία

Ich κυριότητά das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ И МЕНЮ ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e της ΕΕ gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Πορτογαλία

Λατρεύω το μηχάνημα MED-200, καλό!

—— Alejandro, Πορτογαλία

Μηχάνημα stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses clients…

—— Bernard Michel, Γαλλία

για την υπηρεσία, et de réponse rapide.

—— Σα, Γαλλία

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Φωτεινή Ελλάδα

Καλύτερη μηχανή σχεδιασμού στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Κύριε βασιλιά, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL

Η αρχή της αναζωογόνησης δερμάτων DPL είναι διαφορετική από την παραδοσιακή τεχνολογία αναζωογόνησης φωτογραφιών. Η τεχνολογία DPL μπορεί να διεγείρει το επιλεγμένο φως σφυγμού στενός-φάσματος στη ζώνη μήκους κύματος 100nm, που περιέχει τις αιχμές απορρόφησης της μελανίνης, του οξυγόνου και της αιμογλοβίνης συγχρόνως, ώστε να συγκεντρωθεί ακριβώς η αποτελεσματική ενέργεια επεξεργασίας και γρήγορα και αποτελεσματικά να λύσει τα προβλήματα όπως τα του προσώπου σημεία και το telangiectasia χρώματος (ερυθρότητα). Η στενή αναζωογόνηση δερμάτων φάσματος DPL είναι γνωστή ως εποχή-κάνοντας οπτική τεχνολογία αναζωογόνησης δερμάτων επειδή είναι σημαντικά ανώτερη από την αναζωογόνηση δερμάτων φωτονίων και κονταίνει πολύ την περίοδο επεξεργασίας.

 

πλεονεκτήματα 1、 του οργάνου αναζωογόνησης δερμάτων DPL.
1. Επίδραση 1 αναζωογόνησης δερμάτων DPL: αφαιρέστε τα σημεία και τη νωθρότητα.
Η θεραπεία μη αποφλοίωσης που χρησιμοποιεί τη συνεχή έντονη τεχνολογία φωτονίων σφυγμού μπορεί να αφαλατώσει τις χρωστικές ασθένειες όπως οι φακίδες, sunbspots, τα γεροντικά σημεία, το chloasma, και η χρώση. Η επίδραση της αναζωογόνησης φωτογραφιών είναι ότι οι sebaceous αδένες εκκρίνουν sebum μεγάλου ποσού, και sebum δεν μπορεί να απαλλαχθεί, με συνέπεια την παρεμπόδιση των θυλακίων τρίχας. Είναι μια χρόνια εμπρηστική πάθηση. Τα φωτόνια μπορούν αποτελεσματικά να ενεργήσουν στους sebaceous αδένες του δέρματος, να ρυθμίσουν τη λειτουργία των sebaceous αδένων, και να βελτιώσουν έτσι το ελαιούχες δέρμα και την ακμή.

2. Επίδραση 2 αναζωογόνησης δερμάτων DPL: αφαιρέστε τα κόκκινα σημάδια ακμής.
Ομοίως, το μήκος κύματος που μπορεί να απορροφηθεί έντονα από την αιμογλοβίνη χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τα pockmarks. Στην προϋπόθεση της μη καταστροφής του κανονικού δέρματος, τα αιμοφόρα αγγεία είναι πηγμένα, η χρωστική ουσία αποσυντίθεται, και το κολλαγόνο και οι ισχυρές ίνες κάτω από το δέρμα ρυθμίζονται εκ νέου, έτσι ώστε τα pockmarks εξαφανίζονται χωρίς ίχνος.


Οι προφυλάξεις μετά από DPL ξεφλουδίζουν την αναζωογόνηση:

1. Η μικρή ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από Photorejuvenation, το οποίο δείχνει ότι το δέρμα επισκευάζεται κανονικά αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να μην αποτελέσετε, πόσο μάλλον κηλίδα η περιοχή επεξεργασίας.

2. Το δέρμα θα είναι ευαίσθητο για μια χρονική περίοδο μετά από το photorejuvenation. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσετε προσοχή sunscreen. Συνιστάται να μην επιλέγετε να βγείτε στον καυτότερο και πιό ηλιόλουστο χρόνο μετά από την επεξεργασία. Εάν πρέπει να βγείτε, πρέπει να εφαρμόσετε sunscreen ή φυσικό sunscreen.

3. Μετά από τη λειτουργία, δώστε προσοχή στην εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας και την ενυδάτωση του προσώπου της μάσκας, και δώστε προσοχή στην ενυδάτωση

4. Αποφύγετε τα προϊόντα συντήρησης που περιέχουν το οξύ φρούτων, μια όξινη, υψηλή βιταμίνη συγκέντρωσης και ένα salicylic οξύ Γ μέσα σε μια εβδομάδα μετά από τη λειτουργία

5. Είναι απαγορευμένο για να φάει τα πικάντικα και ενοχλώντας τρόφιμα μέσα σε μια εβδομάδα μετά από τη λειτουργία, και το κάπνισμα και η κατανάλωση είναι επίσης απαγορευμένα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL  2

Εν ολίγοις, η αρχή της αναζωογόνησης φωτογραφιών είναι να ενεργήσει στην επιδερμίδα και dermis δερμάτων μέσω του ισχυρού φωτός σφυγμού, να προωθηθεί ο πολλαπλασιασμός των ινών κολλαγόνων και των ελαστικών ινών μέσα, ώστε να κατασταθούν το δέρμα ομαλό και το ελαστικό και να μειωθούν οι ρυτίδες και οι ρυτίδες. Επιπλέον, το έντονο φως σφυγμού μπορεί επίσης να καταστρέψει και να αποσυνθέσει τη χρωστική ουσία στο δέρμα λόγω της φωτοθερμικής επίδρασης. Όταν η ομάδα χρωστικών ουσιών καταστρέφεται, με τον τοπικό μεταβολισμό του δέρματος, οι συμμετέχουσες ουσίες χρωστικών ουσιών μετά από την καταστροφή μπορούν να αποβληθούν, επιτυγχάνοντας κατά συνέπεια την επίδραση της λεύκανσης και της αφαίρεσης μελανίνης.
Αφετέρου, η αναζωογόνηση φωτονίων χρησιμοποιεί την αρχή της εκλεκτικής απορρόφησης του φωτός και χρησιμοποιεί τις πολλαπλάσιες φασματικές γραμμές για να ενεργήσει στο βαθύ στρώμα του δέρματος. Απορροφάται επιλεκτικά από τα διάφορα κύτταρα χρωστικών ουσιών στον ιστό και την αιμογλοβίνη στα microvessels. Στην προϋπόθεση της μη καταστροφής των κανονικών κυττάρων ιστού, καταστρέφει και αποσυνθέτει τα διάφορα κύτταρα χρωστικών ουσιών και πήζει επίσης τα microvessels, ώστε να αφαιρεθούν τα σημεία χρώματος, τα σημεία ηλικίας, οι φακίδες, οι σκοτεινοί κύκλοι και το telangiectasia.
Τέλος, τα φωτοθερμικά και φωτοχημικά αποτελέσματα χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν τη θερμική υποκίνηση στο κολλαγόνο και την ελαστίνη, αναδημιουργηθε'ντα, να επανασυνδυάσουν και να επισκευάσουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, να ενισχύσουν τη λειτουργία του αγγειακού ιστού, να βελτιώσουν την κυκλοφορία, να επιταχύνουν τη μεταβολική διαδικασία των keratinocytes, και να ανακτήσουν το δέρμα γήρανσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL  3

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL  4

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι αναζωογόνηση δερμάτων DPL  5

Χρόνος μπαρ : 2022-08-30 17:28:55 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jackie

Τηλ.:: 0086-18811638857

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)